ТБ500 са 2 мг ињекције Пептидног праха Ваил ињекција

ТБ500 Основне информације:
ЦАС бр .: 77591-33-4
Молекуларна формула: Ц212Х350Н56О78С
Молекуларна тежина: 4963.49
Чистоћа (ХПЛЦ): 99% мин
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

ТБ500 2мг ињекције Тхимосин Бета 4 пептида

ТБ500 Основне информације:
ЦАС бр .: 77591-33-4
Молекуларна формула: Ц212Х350Н56О78С
Молекуларна тежина: 4963.49
Чистоћа (ХПЛЦ): 99% мин
Појединачна нечистоћа (ХПЛЦ): 2,0% мак
Састав аминокиселине: ± 10% теоретског
Садржај пептида (Н%): ≥ 80,0%
Садржај воде (Карл Фишер): ≤ 5,0%
Садржај (ХПИЦ): ≤ 15,0%
МС (ЕСИ): Конзистентно
Масени биланс: 95.0 ~ 105.0%
Изглед: бели прах

Чистоћа
ТБ-500 има ниво чистоће пептида који прелази 99,0%, како је утврђено ХПЛЦ и МС. Овај пептид је синтетисан без адитива и испоручује се као бели лиофилизовани прашак (замрзнут).

ТБ-500 примарно се користи у лечењу различитих повреда мишића или болова изазваних упалом. За овај производ је на располагању веома мало званичних људских података; Међутим, већ дуго се користи у тркачама. ТБ500, иако синтетички, служи као синтетички облик (охлапно) Тхимосин Бета4 (ТБ4). ТБ500 није ТБ4; иако врло често збуњен као ТБ4, дизајниран је тако да пружи користи од природног хормона произведеног тимуса.

ТБ-500 Функције и особине
Тимусна жлезда, као иу различитим локализованим ћелијама у људском телу, производи тимосин Бета-4 (ТБ-4). ТБ-4 се налази у цитоплазми у високим концентрацијама, као иу течности ране. ТБ-500 је дизајниран да промовира област која се може применити - део ТБтхат-а подстиче зарастање. Још важније, производња ТБ500, упркос томе што није ТБ4 је могуће, док је ова друга изузетно тешка.

КАКО КОРИСТИТИ ТБ 500:
Пружи се недељно сваке седмице шест узастопних седмица. Тамо после употребе месец дана. Најбоље је дати 6 дана пре интензивног рада.
Препоручујемо да снимите снимак дан након интензивног рада, а затим снимите снимак сваких седам дана. Морате се сигурно добро хидратирати када користите овај производ. Дати нормалне витамине и минерале за подршку нормалној тркачкој функцији. Хидрација је кључна када користите овај производ.


Додатне Информације
ТБ-500 је синтетичка верзија природног пептида присутна у готово свим људским и животињским ћелијама, Тхимосин Бета-4. Овај потенцијални пептид је члан свеобухватне породице од 16 повезаних молекула са високом конзервацијом секвенце и локализације у већини ткива и циркулирајућих ћелија у телу. ТБ-500 не само да се везује за актин, већ и блокира полимеризацију актина и да је молекул за секвенцирање актина у еукариотским ћелијама.

ТБ-500 је идентификован као ген који је унапређен четири до шест пута у току ране формулације крвног суда и утврдио је да промовише раст нових крвних ћелија из постојећих судова. Овај пептид је присутан у течној рани, а када се примењује субкутано, она унапређује зарастање рана, изградњу мишића и убрзава време опоравка влакана мишића и њихових ћелија. Додатни кључни фактор ТБ-500 је тај што промовише миграцију ћелија кроз специфичну интеракцију са актином у ћелијском цитоскелету. Доказано је да централни везујући домен мале аминокиселине са дугим актином има и репродукцију крвних зрнаца и зарастање рана. Ове карактеристике откривају се убрзавањем миграције ендотелних ћелија и кератиноцита. Такође повећава производњу екстрацелуларних матрикс-деградирајућих ензима.

Студије показују да је ТБ-500 моћан природни фактор поправљања ране са антиинфламаторним особинама. Тс4 се разликује од других фактора поправке, као што су фактори раста, јер подстиче миграцију ендотела и кератиноцита. Такође се не везује за екстрацелуларну матрицу и има врло ниску молекулску тежину што значи да може да путује релативно дугим растојањима кроз ткива. Један од кључних механизама деловања ТБ-500 је његова способност регулације протеина за изградњу ћелија, Ацтин, виталне компоненте структуре ћелија и кретања. Од хиљада протеина присутних у ћелијама, актин представља до 10% укупних протеина што због тога игра главну улогу у генетичком саставу ћелије.


Хот селлинг маркет:
Велика Британија (УК), Аустралија, Канада, Мексико, Шпанија, Француска, Немачка, Русија, Бразил, Перу, Украјина, Јужна Африка, Норвешка, Пољска, Словачка, Холандија, Пољска, Грузија, Нови Зеланд, Шведска, Колумбија итд.


Зашто изабрати нас?
1. Низак МОК: Не брините за велики МОК.
2. Добра услуга: Клијенти се третирају као пријатељи.
3. Добар квалитет: Имамо строги систем контроле квалитета. Добра репутација на тржишту.
4. Брза испорука: брзи одговор и руковање.


图片46.jpg

Hot Tags: ТБ500 са 2 мг ваил ињекције пептид прах, Кина, добављачи, попуст, купити, расути, цјеник, хиГХ квалитета, на лагеру
Istraga