Пентадекапептид БПЦ 157 2мг / 5 мг Сирови пептид

Спецификација: 99,9%
ЦАС: 137525-51-0
Моларна маса: 1419,75 Да (г / мол)
МФ: Ц62Х98Н16О22
Изглед: бели прах
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Пентадекапептид БПЦ 157 бпц-157 Пептиди бпц 157

Пентадецапептиде БПЦ 157 Основне информације:
Спецификација:   99,9%
ЦАС:   137525-51-0
Моларна маса: 1419,75 Да (г / мол)
МФ: Ц62Х98Н16О22
Изглед: Бели прах

Чистоћа
БПЦ-157 има ниво чистоће пептида који прелази 99,0%, како је утврђено помоћу ХПЛЦ и МС. Овај пептид је синтетисан без адитива и испоручује се као бели лиофилизовани прашак (замрзнут).

Употреба
Научне студије на бази тестираних животиња показале су да БПЦ-157 има веома широк спектар биолошке активности и одговоран је за регулацију и контролу различитих функција у дигестивном тракту, централном нервном систему, имунолошком и кардиоваскуларном систему. Такође је пронађена врло јака органско-заштитна активност. Једињење је прошло фазу фармаколошких / претклиничких истраживања.


Пентадекапептид БПЦ 157   Увод:

БПЦ 157 има јаку антиинфламаторну активност иу акутним и хроничним запаљењима. У ствари, прелиминарни резултати у клиничким испитивањима указују на то да БПЦ 157 може постати важан терапијски алат за лечење инфламаторне болести црева. БПЦ 157 је показао да убрзава зарастање рана и да има значајан ангиогени ефекат.
Поред тога, значајно олакшава лечење прелома костију код пацова. Овај пептид такође показује остеогени ефекат који значајно побољшава зарастање сегментног костног дефекта. БПЦ 157 убрзава исцјељење трансектоване пацовске Ахилове тетиве и трансектиране мишеве четверице квадрицепса


Важно обавештење: Сви наши производи и услуге наведени на овој веб страници су само за истраживање или производњу, а не за директну употребу људи.


Остали производи:

цјц1295

Меланотан-ИИ

ТБ500

Хекарелин

Тесаморелин

цјц1295 дац

гхрп-2

ХГХ176-191

БПЦ 157

Гонадорелин

ПТ-141

гхрп-6

Трипторелин

серморелин

МГФ

Меланотан-И

Ипаморелин

Селанк

окситоцин

Епиталон

Аларелин ацетат

Оцтреотиде

Гонадорелин ацетат

Сецретин ацетат

Десмопресин ацетат

Ангиотензин ацетат

Орнипрессин ацетат

Леупрорелин ацетат

Атосибан ацетат

Терлипрессин ацетат

Аргресин ацетат

Окситоцин ацетат

Лизипресин ацетат

СНАП-8

Салмон калцитонин ацетат

Деслорелин ацетат

Ептифибатид ацетат

Окситоцин ацетат

Бакарни пептид

Бивалирудин трифлуороацетат


Пептид ФАК:
П: Пептид који сам недавно купио има мање праха у њему од оних које сам добио. Да ли то значи да нема право МГ?

О: Пептиди због своје природе долазе у различитим величинама и облицима. Обично након завршетка процеса лиофилизације имамо пептид који је у савршеној торти. Међутим, постоје времена када се може прекинути у транзиту или се једноставно појавити другачије. Ово на тај начин не утиче на квалитет или моћ производа. То је једноставно естетско питање. Док покушавамо увек представити производ који изгледа савршено, повремено то није могуће. Протеини као што је ЛР3 су веома велике и због захтева за пуфер ће се појавити веће величине него мод грф или гхрп. Ово је такође нормално.

П: Ако је пептид 98% у чистоти онда шта је преостало 2%?
О: Ниво чистоће који је назначен на ЦОА-у је једноставно мерење амина који га је учинио у одговарајући ланац да би се формирао пептид. Лева преко 2% су једноставно аминос који, из било ког разлога, нису ушли у прави редослед.


Који су нивои чистости пептида које продајете?

АП ПЕПТИДЕ никада неће продати пептид који је чистији од 98% у нашем каталогу. Многи од наших мањих пептидних ланаца добро су у опсегу чистоће од 99%. Имамо производне способности које су често изван обима мањег предузећа и стога су у стању да постигну врло високе нивое чистоће. Протеини као што је ИГФ-1 ЛР3 су увек рецептори и увијек изнад 95% чистоће.


П: Две бочице истог пептида имају различите количине праха. Да ли то значи да се разликују у милиграма?

А: Пептиди, због своје природе, долазе у различите величине и облике. Обично након завршетка процеса лиофилизације имамо пептид који је у савршеној торти. Међутим, постоје времена када се може прекинути у транзиту или се једноставно појавити другачије. Ово ни на који начин не утиче на квалитет или моћ производа. То је једноставно естетско питање. Док покушавамо увек представити производ који изгледа савршено, повремено то није могуће.

Протеини су веома велике и због захтјева за пуфером ће се појавити веће величине него мод грф или гхрп. Ово је такође нормално.


П: За шта се користе ваши производи?

А: Пептиди и истраживачки серуми се производе и продају како би се користили у лабораторијском истраживању. Ниједан од наших производа није намењен, нити се производи у дијагностичке или терапеутске сврхе код људи. Снажан Пептид задржава право да захтијева додатну провјеру исправне намјере прије извршења налога. Свако наређење за које сматрамо да није за одређену намену постављену у нашим одредбама и условима ће бити ускраћено. Истина, ако постављате ово питање, не би требало да наручујете од АП ПЕПТИДЕС.

П: Како да ускладим и рукујем са мојим пептидима?
О: Пошто су пептиди хигроскопни, загрејте пептид на собну температуру у ексикатору пре отварања и измерите део пептида који ће се користити. Ако то не учините, може настати кондензација на производу када се бочица или бочица отворе и знатно смањи стабилност материјала. У чистом окружењу брзо одмерити само потребну количину пептида који се користи да би се смањио контаминација и чврсто затворен. Чувати неискориштени пептид на -20 ° Ц или мање у запечаћеном контејнеру са десикантом. Складиштење под овим условима смањује и спречава деградацију бактерија, формирање секундарних структура и оксидацију до неколико година. Секвенце које садрже цистеин, метионин, триптофан, аспарагин, глутамин и Н-терминал глутаминску киселину имају краћи рок трајања од других пептида.


Када се солубилизује пептид, молимо да користите препоручене раствараче наведене у тесту растворљивости коју пружа АП ако су вам експериментални услови дозволили. Соникација је често корисна за растварање пептида. Генерално, стерилисана вода је преферирани растварач, али кисели пептиди ће се растворити у базичном пуферу и базним пептидима у киселом пуферу, као што је одређено аминокиселинском секвенцом пептида. Пептидне секвенце које садрже Цис, Мет и Трп захтевају раствараче без кисеоника јер су посебно склоне оксидацији. Пептиди у раствору су много мање стабилни од лиофилизованог облика и остану одрживи у много краћем временском периоду. Као такав, не препоручује се складиштење пептида под овим условима, али ако је апсолутно неизбежно, пептиди у раствору треба држати на -20 ° Ц користећи стерилне пуфере на пХ 5-6 да би продужили рок трајања.


Контакт информације:
СхенЗхен СЕНДИ Биотецх Инц
Митцхелл Лу
Тел: + 86-18124076819
Емаил: хк@цхембј.цом
Телефон / ВхатсАпп / ВеЦхат: + 86-18124076819

Hot Tags: пентадекапептид БПЦ 157 2мг / 5мг сиров пептид, Кина, добављачи, попусти, купују, расути, цјеник, хиГХ квалитет, на лагеру
Istraga