МТ2 Меланотан 2 ињекциони пептид

Основне информације:
Назив производа: Меланотан ИИ Ацетате, Меланотан2, МТ-ИИ
ЦАС бр .: 121062-08-6
Молекуларна формула: Ц50Х71Н15О10
Молекуларна тежина: 1042.1932
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

И њецтион Пептид МТ2 Меланотан 2 таннинг тан МТ-ИИ
Основне информације:
Назив производа: Меланотан ИИ Ацетате, Меланотан2, МТ-ИИ

ЦАС бр .: 121062-08-6
Молекуларна формула: Ц50Х71Н15О10
Молекуларна тежина: 1042.1932
Некретнина: бели прах
Анализа: 99,9%
Паковање: према захтевима клијента


Како функционише МТ2?

Овај пептид је дизајниран тако да стимулише реакцију сунчања на тијело и минимално излагање сунчевој светлости. Ово може бити изванредан начин за оне са поштено до врло поштеном кожом да се затруднуто без потребе да проведете недеље на сунцу и пролазите кроз процес спаљивања и зарастања.


Меланотан 2 Функција:

1. То је нека врста исхране.

2. Може побољшати аеробни метаболизам мишића и значајно повећати снагу и издржљивост мишића само од дијете.

3. Може се користити као побољшавајући храну.

4. То је један од најпопуларнијих и најуспешнијих прехрамбених додатака, као и незаменљив производ за бодибилдере. (5 Такође га широко користе и други спортисти, као што су фудбалери, кошаркаши и тако даље.

Користећи МТ2 , корисници имају брже сарење и брже зарастање оштећених ћелија коже него што би иначе било могуће. Због тога је посебно погодан за оне који су кожу бледи; они који су у највећем ризику од развоја карцинома коже.

Меланотан 2 с пецификација:

Тестови

Спецификације

Резултати

Изглед
Чистоћа (ХПЛЦ)
проценат соли
садржај пептида
ГОСПОЂА

Бијели до белог праха
≥98%
≤15%
≥80%
Конзистентно

Конзистентно
99.26%
7.89%
83.65%
Конзистентно


Меланотан 2 Опис производа:
Меланотан 2 (такође назван Меланотан ИИ ) је синтетички произведена варијанта пептидног хормона природно произведеног у телу који стимулише меланогенезу, процес који је одговоран за пигментацију коже. Овај пептидни хормон, назван алпха-меланоците стимулатинг хормоне или МСХ, активира одређене рецепторе меланокортина у процесу остваривања његових ефеката. Заиста, МСХ такође има снажан утицај на липидни метаболизам, апетит и сексуални либидо преко ових рецептора меланокортина. Као резултат тога, Меланотан 2 је приказан у студијама како би се показало суппрессант апетита, липолитички и либидо побољшање ефеката, поред промовисања штављења коже. Меланотан 2 је у великој мери истраживан за употребу у заштити од штетних ефеката ултраљубичастог зрачења од сунчеве светлости због његових стимулационих особина меланогенезе.
Поред тога, Меланотан 2 и слична синтетички произведена варијанта, позната као ПТ-141 , уопће су проучавана као потенцијални лек за лечење сексуалне дисфункције; конкретно, мушка еректилна дисфункција.


Како доћи до Меланотана ИИ?
Извуците 2 мл бактериостатске воде у бочицу
На иглу за инсулин, почните са 0.06мл (до само шест урезака само на игли - видите дијаграм)
Ако је то у реду онда повећајте на 0.1мл на игли
Немојте користити више од 0,15мл
Почните сваких 2-3 дана, а затим смањите док будете тамнији
Чувати у фрижидеру и одбацити након 3 недеље


Пример:

Меланотан испорука: Меланотан пептиди су издржљиви и стабилни. Шетање у лето није проблем за штављење меланокортина. Приликом пријема МТ-2 препоручује се складиштење у фрижидеру. Уштедите новац и не плаћајте хладне меланотан 2 пошиљке. Даље, не складиштите Меланотан 2 у замрзивачу.
Мешање Меланотан 2: 1-2 мл Бактериостатска вода реконструише и чува пањет за сунчање Меланотан најбоље. Разблажите са већом запремином за побољшану тачност дозирања (микрограма).
Калкулатор дозирања: Додајте 100 јединица (1 мл) воде у бочицу. 1мл Бактериостатична вода ће смањити запремину ињекције и поједноставити аритметику. Мерења дозирања се често помињу у оба милиграма (мг) и микрограму (мцг).
1мл шприц (У100), 1мл Бац воде за реконституцију


Калкулације за дози од 5 мг или 500 мцг:
Корак Дозирање
Корак 1 1мл
Корак 2 10 мг Меланотан ИИ
Корак 3 1мл Бактериостатична вода
Корак 4 500мцг доза
5 јединица на инзулинском шприцу (отприлике 1/20 од У100 шприца).


Да ли сам кандидат за Меланотан?
Меланотан је најпогоднији за особе са типовима коже И и ИИ. Прије оштећења сунца, ожиљака, тетоважа, пеге, кртица, боје косе итд. Су одлучујући фактори које корисници МТ-2 сматрају.


Како да дојемам Меланотан ИИ?
Дозирање Меланотан ИИ препоручује се да почне са малим и изграђеним. Типична почетна доза је око 25 мг, а максимална доза износи 1 мг. Десенситизација се дешава брзо, прва администрација је прилика да се дозна низак, како би се избегли Меланотан 2 нежељени ефекти. Исто важи за дозу бремеланотида (ПТ-141) на жалост.


Упутство за меланотан: Не постоји чаробна пилула или формула. Упутства не постоје за истраживачке пептиде. Мало дерматолога је упознато са Меланотаном. Кожа је велики, непредвидиви орган. Осетите удобност и сигурност у МТ-ИИ пре употребе. Погледајте колико и много прије и након фотографија и евиденција корисника како можете. Тип коже И појединац можда мора да посвети месецима посвећености пре бирања у жељене резултате, будите стрпљиви и поставите питања.


Колико меланотан пептида треба да набавим?

Доза коже
Тип коже И 30-50мг
Тип коже ИИ 20-30мг
Тип коже ИИИ 10мг
Требало би да траје цело лето или сезона.


Колико брзо ћу видети резултате Меланотана? Требало би очекивати промену тона након 2-3 недеље. Ако имате пеге, очекујте да постану тамнији пре него што се ваша стварна боја промени. Припремите се, у року од неколико дана, Меланотан ће.
Колико ће трајати мој тан? Тан који је развијен користећи Меланотан 2 траје много дуже од обичног тана. Добро засмепљена особа која се враћа са одмора на плажи изгубиће већину тена за месец дана ако престане да добија сунце. Али, ако су користили Меланотан 2 и наставили са одржавањем након враћања, они би и даље имали већину свог тена 3 мјесеца касније.


图片47.jpg

Hot Tags: МТ2 меланотан 2 сојиних ињекција пептида, Кина, добављачи, попусти, купују, расути, цјеник, хиГХ квалитета, на лагеру
Istraga