Kozmetički peptidi SNAP-8 1mg / bočice

Kozmetički peptidi SNAP-8 1mg / bočice
Peptidi SNAP-8 Ime proizvoda: SNAP-8 CAS: 868844-74-0 Molekularna formula: C41H70N16O16S Molekularna težina: 1075.16 Fizički izgled: fino bela liofilizovana ostataka praškastih ostataka: Acetil-Glu-Glu-Met-Gln-Arg-Arg- Ala-Asp-NH2 Tip: 1mg / bočice Grade: farmaceutska klasa Rastvorljivost: 10μg / mL sterilna ...
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Detalji peptida SNAP-8

Naziv proizvoda: SNAP-8

CAS: 868844-74-0

Molekularna formula: C41H70N16O16S

Molekularna težina: 1075.16

Fizički izgled: fino belo liofilizirani prah

Rezidualna sekvenca: Acetil-Glu-Glu-Met-Gln-Arg-Arg-Ala-Asp-NH2

Tip: 1mg / bočice

Ocjena: farmaceutska kvaliteta

Rastvorljivost: 10μg / mL sterilni razblaživač (destilovana deionizirana voda)

Stabilnost: Liofilizirani protein se skladišti na -20 ° C. Preporučuje se da se rekonstituisan (rastvoreni) protein odredi u nekoliko diskretnih bočica kako bi se izbjeglo ponovljeno zamrzavanje i odmrzavanje. Rekonstituisani protein se može čuvati na 4 ° C.


Peptidi SNAP 8 efekti

Anti-aging
Protiv bora
Izrazne linije
Vratilo je noge


Kako funkcionišu SNAP 8 peptidi

SNAP 8 je kopija N-terminala SNAP-25. Ovo se takmiči sa SNAP-25 kako bi se pozicionirao unutar SNARE kompleksa, koji zatim moduliše njegovo stvaranje. Kada je kompleks SNARE-a malo destabilizovan, vejicom se ne može emitovati neurotransmiteri na efikasan način. Zbog toga se smanjuju kontrakcije mišića, tako da se sprečavaju bore i linije. Takođe će pomoći smanjenju postojećih finih linija i bora tako što će inhibirati formiranje SNARE kompleksa i oslobađanje kateholamina. Redovna upotreba u ispitivanim subjektima takođe je sprečila razvoj bora i linija. Kliničke studije pokazuju da je SNAP 8 pomogao smanjenju bora oko očiju do 63,13 procenta. Testiranje efikasnosti in vitro i vivo pokazalo je da SNAP 8 ima 30 procenata više aktivnosti od rodnih peptida kao što je Argireline.


Peptidi SNAP 8 Upotreba

Samo dodajte koncentraciju Snap-a 8 do 10% u postojeći losion, kremu ili serum (ili na sopstveni domaći proizvod), a kada završite ponovo zatvorite bočicu i ostavite ostatak svog neiskorišćenog Snap-a 8 u frižideru . Hladna temperatura i plavi ton boje će raditi zajedno kako bi se peptid zaštitio od oštećenja i održao je sve dok ne budete trebali napraviti drugu seriju ili ga koristiti za drugi projekat podmlađivanja.

Ranije smo spomenuli da možete naći Snap 8 u nizu proizvoda od dizajnera i glavnih brendova za njegu kože širom svijeta. Među njima su:

1.Obagi Profesional-C peptidni kompleks
2.Kinerase C8 Peptid tretman dubokog bora
3.Elizabeth Arden Ceramide Lift i Firm Day Lotion


Više detalja molimo vas da nas kontaktirate:

Whatsapp: +8618126147481

Skype: cherrysendi

Email: cherrysendi@chembj.com


Hot Tags: kozmetički peptidi snap-8 1mg / bočice, Kina, dobavljači, popust, kupiti, rasuti, cjenik, visok kvalitet, na lageru
Istraga