Сорафениб Пхармацеутицал Интермедиате Некавар

Спецификација: 99%
ЦАС бр.: 284461-73-0
Изглед: бели кристални прах
Молекуларна тежина: 464.82
Молекуларна формула: Ц21Х16ЦлФ3Н4О3
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Сорафениб Пхармацеутицал Интермедиате Друг Некавар

Основни подаци:
Енглески назив: Сорафениб
Синоними: БАИ43-9006; Н- [4-хлоро-3- (трифлуорометил) фенил] -Н '- [4- [2- (Н-метилкарбамоил) -4-пиридилокси] фенил] уреа
Спецификација: 99%
ЦАС бр.: 284461-73-0
Изглед: бели кристални прах
Молекуларна тежина: 464.82
Молекуларна формула: Ц21Х16ЦлФ3Н4О3


Соурцинг производа
Ми стално прегледавамо и додамо у наш портфељ сваког дана!
Увек ћемо осигурати цитате и праве узорке који одговарају нашим купцима од више произвођача.
Настављамо да пратимо одабране произвођаче како бисмо осигурали повољну цену и квалитет производа.
Наша будност у праћењу флуктуација валуте, трошкова сировина и трошкова рада омогућавају нам да саветујемо наше клијенте о будућим куповинама или адаптацијама производа ради заштите профитабилности.
Било да тражите производну базу способну за производњу потпуно новог производа; тражећи фабрику са могућношћу додавања нових и иновативних производа у вашу спремљену опсег, или једноставно тражити алтернативни или економичнији извор за успостављени производ, осјећамо се да можемо помоћи.
Можемо предложити произвођаче - један, два или више тамо гдје је то потребно, спремни и способни да вам пруже све што вам је потребно, било да је за једнократни ред или као део трајног опсега гдје је конзистентност витална за углед ви и ваши клијенти.
Да будемо на терену, да тако кажемо, разумемо не само вас, већ и кинеске добављаче. Дакле, кад год се трошкови рада, горива и материјала мењају, можемо задржати трошкове на минимум.

Наше конкурентне предности:

1. Богато искуство: специјализирали смо се у овој области дуги низ година, наши стероиди су извезени готово широм свијета. Као што су САД, Канада, Велика Британија, Бразил, Њемачка, Русија, Аустралија, Грчка, Пољска, Бугарска, Румунија, Холандија, Шведска, Украјина, Летонија, Литванија, Ирска, Аустрија, Иран, Турска, Сингапур, друге земље Блиског Истока, европске земље, америчке државе и још више подручја.

2. Одличан квалитет: Висока чистоћа и повољна цена. Добар квалитет је прва основа нашег успеха. Сви наши производи уживају високу чистоћу. Стога, може се уверити у вашу потражњу. Добродошли наручите узорке, МОК само 10 грама.

3. Сигурна и брза достава: Много различитих начина дискретног сигурног паковања, искуство у избору експреса, 4 ~ 7 дана доћи, успјешна стопа 99%.

4. Искуствено стање и сарадња: Поред сировог праха, нудимо и хормонско решење и рецепте. Можемо вас научити или расправљати како направити хормонско рјешење на локацији. Свака дискусија и питање су добродошли!


Паковање и сервис:

1. Масовни залогај, како би се осигурала брзина испоруке сваког дана када је исплата извршена.

2. Већ годинама смо ангажовани на овом пољу, имамо софистицирану и професионалну логистичку службу која може гарантовати сигурно и брзу испоруку.

3. Добро обучени и дисциплиновани тим за паковање који је довољно професионалан да вам обезбеди безбедан пакет. Такође се избјегава велика несрећа током испоруке тако да се гарантује висока царинска испостава. Јединствени начини за слање 10грама до 20 килограма прашка (или течности од 100мл до 30 литара) у једном тренутку до одредишта.

4. Паковање слика и тацкинг броја обезбеђени су у року од 24 сата чим примате уплату. Ажурирани код за праћење ће бити обезбеђен сваки други дан само зато што можете да држите длан вашег пакета.

5. Савршена услуга после продаје: Било која питања или проблеми се десила након пријема производа.


Корак поруџбине:

1: Након нашег задатка, одлучите да прихватите или не.

2: Ако одлучите да покушате, изаберите начин плаћања како бисте платили налог.

3: Послат ћемо пакет у року од 24 сата након што смо примили уплату, а затим ћемо послати број за праћење са детаљима паковања путем вас.

4: Помоћи ћемо вам да пратите пакет док га не добијете успјешно, уколико дође до несреће, видећемо разлог за одлучивање о поновном слању или поновном полувремену.


Слободно нам се обратите. 24/7 на мрежи за решавање различитих проблема!


Hot Tags: сорафениб фармацеутски посредник некавар, Кина, добављачи, попуст, куповина, расут, цјеник, хиГХ квалитета, на лагеру
Istraga