Медицински Зопиклон Фармацеутски Интермедиат

Назив: 6- (5-хлоро-2-пиридил) -6,7-дихидро-7-хидрокси-5Х-пироло [3,4-б] пиразин-5-он
Цас: 43200-81-3
Молекуларна формула: Ц11Х7ЦлН4О2
Молекуларна тежина: 262.65
ЕИНЕЦС: 256-139-4
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Медицинско снабдевање Зопицлоне Пхармацеутицал Интермедиате

Основни детаљи:
Назив: 6- (5-хлоро-2-пиридил) -6,7-дихидро-7-хидрокси-5Х-пироло [3,4-б] пиразин-5-он
Цас: 43200-81-3
Молекуларна формула: Ц11Х7ЦлН4О2
Молекуларна тежина: 262.65
ЕИНЕЦС: 256-139-4
Изглед: бели прах
Анализа: 99% мин
Капацитет: 200МТ / год
Примена: Фармацеутски интермедијер
Минимално паковање: 10грам
Стандард: предузеће
Бренд: СЕНДИ

Зопицлоне Опис
Зопиклон (бренд Зимоване и Имоване) је хипнотички агенс без бензодиазепина који се користи у лечењу несанице. То је циклопирролон, који повећава нормалан пренос неуротрансмитерске гама-аминобутирне киселине у централни нервни систем, као што то раде бензодиазепини, али на различит начин.
Како зопиклон седи, он се продаје као таблет за спавање. Делује изазивањем депресије или смирења централног нервног система. Након продужене употребе, тело се може навикнути на ефекте зопиклона. Када се онда смањује доза или се ненормално заустави лек, може доћи до повлачења. Ови могу укључивати низ симптома сличних онима од повлачења бензодиазепина. Иако повлачење из терапеутских доза зопиклона и његових изомера (ИЕ Есзопицлоне) обично не представљају конвулзије и због тога се не сматрају опасним по живот, пацијенти могу доживети такву значајну узнемиреност или анксиозност да траже хитну медицинску помоћ.


Зопицлоне ЦОА:

Садржај

Стандард

Ресења анализе

Изглед

Бијели или жућкасти прах

Врста белог праха

Идентификација

Придржавајте се стандарда

Усклађује

Оптичка ротација

-0.05 ~ + 0,05 °

0.00 °

Изглед решења

Придржавајте се стандарда

Усклађује

Сулфатни пепео

≤0,1%

0.05%


≤0,7%

Усклађује

Тешки метали

≤20ппм

Усклађује

Појединачна нечистоћа

≤0,3%

0.09%

<0.1 број="">

≤2%

Усклађује

Анализа

98,5 ~ 100,5%

99.64%

Резултат: У складу са УСП 30.


Опис производа:

Зопицлонг је не-бензодиазепински хипнотички агенс који се користи у лечењу несанице. То је циклопирролон, који повећава нормалан пренос неуротрансмитера ГАБА у централном нервном систему, али на другачији начин.

Како зопицлонг седи, она се продаје као спална пилула. Делује изазивањем депресије или смирења централног нервног система. Након продужене употребе, тело се може навикнути на ефекте зопиклона. Када се доза смањи или лек заустављен, може доћи до повлачења. Ови могу укључивати низ симптома сличних онима од повлачења бензодиазепина.


Апликација и употреба:

Зопицлонг припада класи лекова под називом седатив-хипнотици. Користи се за краткорочно и симптоматско смањење поремећаја сна. Зопицлонг може помоћи у потешкоћама у успавању, честим буђевима током ноћи или у раним јутарњим пробудама. Зопицлонг се обично не узима више од 7 до 10 узастопних дана. Требало би га користити само људи за које поремећај сна доводи до проблема који функционишу током дана.


Повратне информације клијента:

1

Стварно имате квалитетну робу. Веома сам задовољан.
Надамо се сутра с вама следећи пут.

2

Примио сам ваш ГХРП-6, то је стварно добар, висок квалитет уз најбољу цену.
Следећи пут ћу купити више од тебе.

3

Хвала вам што сте посетили своју фабрику. Ваша фабричка вага је велика.
Стварно си професионалан.
И уживам у путовању у Кину.

4

Добио сам ваш Трипторелин, тако брзо. Добар квалитет.

5

Ваша цена је заиста јефтина. Следећи пут сарађивати с вама.
Размишљамо о дугорочној сарадњи с вама.


Наше конкурентне предности:

1. Богато искуство: специјализирали смо се у овој области дуги низ година, наши стероиди су извезени готово широм свијета. Као што су САД, Канада, Велика Британија, Бразил, Њемачка, Русија, Аустралија, Грчка, Пољска, Бугарска, Румунија, Холандија, Шведска, Украјина, Летонија, Литванија, Ирска, Аустрија, Иран, Турска, Сингапур, друге земље Блиског Истока, европске земље, америчке државе и још више подручја.

2. Одличан квалитет: Висока чистоћа и повољна цена. Добар квалитет је прва основа нашег успеха. Сви наши производи уживају високу чистоћу. Стога, може се уверити у вашу потражњу. Добродошли наручите узорке, МОК само 10 грама.

3. Сигурна и брза достава: Много различитих начина дискретног сигурног паковања, искуство у избору експреса, 4 ~ 7 дана доћи, успјешна стопа 99%.

4. Искуствено стање и сарадња: Поред сировог праха, нудимо и хормонско решење и рецепте. Можемо вас научити или расправљати како направити хормонско рјешење на локацији. Свака дискусија и питање су добродошли!


Паковање и сервис:

1. Масовни залогај, како би се осигурала брзина испоруке сваког дана када је исплата извршена.

2. Већ годинама смо ангажовани на овом пољу, имамо софистицирану и професионалну логистичку службу која може гарантовати сигурно и брзу испоруку.

3. Добро обучени и дисциплиновани тим за паковање који је довољно професионалан да вам обезбеди безбедан пакет. Такође се избјегава велика несрећа током испоруке тако да се гарантује висока царинска испостава. Јединствени начини за слање 10грама до 20 килограма прашка (или течности од 100мл до 30 литара) у једном тренутку до одредишта.

4. Паковање слика и тацкинг броја обезбеђени су у року од 24 сата чим примате уплату. Ажурирани код за праћење ће бити обезбеђен сваки други дан само зато што можете да држите длан вашег пакета.

5. Савршена услуга после продаје: Било која питања или проблеми се десила након пријема производа.


Hot Tags: медицински зопиклон фармацеутски интермедијер, Кина, добављачи, попуст, куповати, расути, цјеник, хиГХ квалитета, на лагеру
Istraga