Састојци ПхенАЦЕтин за антипиретички аналгетик

Име производа: Пхенацетин
ЦАС: 62-44-2
МФ: Ц10Х13НО2
МВ: 179,22
ЕИНЕЦС: 200-533-0
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Фенацетин органских састојака ЦАС 62-44-2 Користи се као антипиретички аналгетик

Име производа: Пхенацетин
Синоними: 1-АЦЕТИЛ-П-ПХЕНЕТИДИН; 4-АЦЕТОПХЕНЕТИДИД; 4-ацетофенетидин; 4'-ЕТХОКСИАЦЕТАНИЛИДЕ; 4-ЕТХОКСИАЦЕТАНИЛИДЕ; АЦЕТОПХЕНЕТИДИН; АЦЕТОПХЕНЕТИДИНЕ; АЦЕТ-П-ПХЕНЕТИДИНЕ
ЦАС: 62-44-2
МФ: Ц10Х13НО2

МВ: 179,22
ЕИНЕЦС: 200-533-0


Хемијска својства бели кристални прах
Користи аналгезик, антипиретик. Компонента таблета АПЦ, аналгетска мешавина која такође садржи аспирин и кофеин. Фенацетин је разумно предвиђен да буде људски канцероген; Аналгетске смеше које садрже фенакетин су наведене као познати хуманог канцерогена.

Користи инхибитор гликозилације

Фенацетин се углавном користи као антипиретички аналгетик, са спорим и трајним ефектима, лечењем главобоље, неуралгијом, боловима у зглобовима и грозницом, и слабим отпором реуматизма и упале. Међутим, због токсичних нежељених ефеката и брзог развоја сличних лекова, више се не користи сам, само као сировина у комбинацији са другим лековима. Обично се комбинују са аспирином и кофеином како би се формирало мање токсично једињење аспирина који се користи за лечење обичне прехладе. Може направити хладне таблете са хлорфенирамином додавањем малих количина хлорфенирамина горе наведеном једињењу, који се користи за лечење прехлада главобољом, неуралгијом, реуматизмом итд. Може се користити као материјал за органску синтезу или фармацеутски интермедијер.

Нежељени ефекти: Дуготрајна употреба може довести до бубрежне папиларне некрозе и интерстицијалног нефритиса, па чак и индуковати ренални карцином карлице и рак мокраћне бешике. Фенацетин такође чини хемоглобин обликовање метхемоглобина, смањујући носивост кисеоника у крви, узрокујући цијанозу. Осим тога, фенакетин може изазвати хемолизу и хемолитичку анемију, и токсично је за мрежничну мрежу. Дуготрајна употреба може довести до зависности. Земље које укључују Америку, Британију, Немачку и Јапану забраниле су фенакетин или потребну амбалажу да забиљеже да се "не назначава за дуготрајну употребу или велике дозе."


Синефрин

Прилоцаине

Орлистат

Бензокаин

Прегабалин

Лидокаин / ксилокаин

Метиламин хидрохлорид

Тетрацаине

гама-бутиролактон / ГБЛ

Процаине

Исотретиноин

Пропитоцаине хидроцхлориде

Фенацетин

Тетрацаине хидроцхлориде

Бензил бензоат

Процаине хидроцхлориде

Бензил алкохол

Прамокине хидроцхлориде

Етил Олеате

Пропаракаин хидрохлорид

4-Ацетамидопхенол / Парацетамол

Бензокаин хидрохлорид

Гуаиацол

Лидокаин хидрохлорид

Транекаминска киселина / Амстат

Артицаине хидроцхлориде

Тетрациклин хидрохлорид

Левобупивакаин хидрохлорид

Грисеофулвин

Ропивакаин хидрохлорид

Трицлосан

Дибуцаине хидроцхлориде

Ибупрофен

Бупивакаин хидрохлорид

Анирацетам

Оксирацетам

Цаптоприл

Прамирацетам

Пирацетам

Ноопепт


图片27.jpg

Hot Tags: састојак фенАЦЕтин за антипиретичан аналгетик, Кина, добављачи, попуст, куповина, расут, цјеник, хиГХ квалитета, на лагеру
Istraga