D-Tetrandrin CAS 518-34-3

D-Tetrandrin CAS 518-34-3
Visok kvalitet ekstrakta Stephania Tetrandra CAS 518-34-3 i D-Tetrandrine Dobrodošli u kontakt sa Mitchellom Za više detalja Direktno: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Osnovne informacije: Slične kategorije: inhibitori malih molekula; Inhibitori; inhibitori malih molekula, prirodni proizvodi; ...
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Visokokvalitetni ekstrakt Stephania Tetrandra CAS 518-34-3 i D-Tetrandrine

4-47-9

Dobrodošli u Kontakt Mitchell Za više detalja Direktno: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Tetrandrin Glavna funkcija: Anti-alergijski efekat. Otporan na anginu pektoris. Efekat protiv karcinoma. Antihipertenzivni efekat.


Osnovni detalji:

Naziv proizvoda :: Tetrandrine

Tip: Herbal Extract

Varijanta: menispermaceous

Oblik: prah

Dio: Root

Tip ekstrakcije: ekstrakcija rastvarača

Pakovanje: bubanj, plastični kontejner

Zemlja porekla: ShenZhen, China (Mainland)

Ocjena: farmaceutska kvaliteta

Naziv marke: SENDI

Broj modela: SD161116

Botanički izvor :: menopađivačka biljka Stephania tetrandre

CAS br.: 0518-34-3

Boja :: Bijeli kristalni prah

Metoda ispitivanja :: HPLC

Deo korišten :: Root

Sadržaj :: 10% do 98%

MF: C38H42N2O6

MW: 622,73

Tačka topljenja :: 219-222 ℃

Slične kategorije: inhibitori malih molekula; Inhibitori; inhibitori malih molekula, prirodni proizvodi; farmaceutske sirovine; medicina; Standard kineske medicine; Alkaloidi; referentna supstanca; Reference kineske medicine; standard; referenca, standardna; analitički standard; Hemijski reagens, farmaceutski srednji, fizički srednji, referentni standardi iz kineskih lekovitog bilja (TCM), standardizirani biljni ekstrakt, kontrolna supstanca, sadni standard, fizička hemija.


Aplikacije:

Tetrandrin (Tet), takođe poznat i kao tetrandrin, je alkaloid bisbenzilizokinolina ekstrahovan iz korena Stephamiatetrandra S. Moore, koji pripada bisbenzilizokinolinu. Jedinjenje je novi tip antagonista kalcijuma i glavni je aktivni sastojak praha anti-self; ima anti-inflamatorne, analgetičke, antihipertenzivne, anti-karijesne, snižavajući šećer u krvi, oštećenja protiv slobodnog radikala, fibrozu protiv jetre i druge farmaceutske efekte protiv tumora; Klinički se koristi za jednostavnu silikozu i pluća od uglja i silika. Takođe se koristi za ranu blagu hipertenziju, reumatski bol, bolove u zglobovima, neuralgiju i tako dalje. Takođe se koristi u lečenju karcinoma jetre, karcinoma pluća, raka debelog creva, raka bešike i leukemije.


Funkcije:

1. Bolesti imunog sistema tetrandrin može značajno inhibirati razvoj artritisa i jači je od aspirina i može se primijeniti na liječenje reumatoidnog artritisa.

2. Kardiovaskularne bolesti Hanfang nema samo kalcijumski antagonizam, već takođe inhibira kalcijumove kanale T-tipa i L-tipa u ventrikularnim miocitima, i interaguje sa M receptorima kako bi blokirao kalijumove kanale koji su aktivirani na kalijumu i postali terapeutski nizovi. Lečenje supraventrikularne tahikardije.

3. Digestivni sistem Tetrandrine igra ulogu u zaštiti ćelija jetre i anti-fibroze.

4. Oftalmološke bolesti Tetrandrin se koristi u liječenju okcularnog upale, uključujući uveitis, keratitis i retinopatiju uzrokovane time.

5. Drugi tetrandrin ima očigledan antagonistički efekat na akutnu nefrotoksičnost indukovanu streptomicinom, može smanjiti apoptozu i proliferaciju bubrežnih tubularnih epitelnih ćelija, zaštititi funkciju bubrega i zaštititi od akutne povrede bubrega-reperfuzije ishemije. Efekat može znatno smanjiti nivo serumskog kreatinina i azota u ureaju, poboljšati brzinu glomerularne filtracije i bubrežni tok plazme i odložiti razvoj glomerularne skleroze.

证书

Sedište

6K Jindacheng zgrada, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District, Šenžen, Guangdong, Kina

 

Menadžer prodaje: Mitchell Lu

 

Email: hk@chembj.com

Tel: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Šta više dobijate sve ovo na svojim pragovima. Za više informacija o tome ko smo i šta radimo molimo vas da nam pošaljete poštu i voleli bi da vam se vratimo.

Hot Tags: d-tetrandrine cas 518-34-3, Kina, dobavljači, popust, kupiti, rasuti, cjenik, visok kvalitet, na lageru
Istraga