Антихипертенсни прах Клонидин хидрохлорид

Име производа: Цлонидине хидроцхлориде
ЦАС: 4205-91-8
МФ: Ц9Х10Цл3Н3
МВ: 266,55
ЕИНЕЦС: 224-121-5
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Антихипертензивни прах Цлонидине Хидроцхлориде

Име производа: Цлонидине хидроцхлориде
Синоними: ТИМТЕЦ-ББ СББ003065; ЦЛОНИДИНЕ ХЦЛ; КЛОНИДИН ХИДРОЦХЛОРИДЕ; ДИКСАРИТ; 2- [2,6-ДИЦХЛОРОАНИЛИНЕ] -2-ИМИДАЗОЛИН ХИДРОЦХЛОРИДЕ; 2- (2,6-ДИЦХЛОРОАНИЛИНО) -2- ИМИДАЗОЛИН, ХЦЛ 2- (2 , 6-ДИХЛОРОАНИЛИНО) -2-ИМИДАЗОЛИН ХИДРОЦХЛОРИДЕ; 2- (2,6-ДИХЛОРОФЕНИЛАМИНО) -2-ИМИДАЗОЛИН ХИДРОХЛОРИД
ЦАС: 4205-91-8
МФ: Ц9Х10Цл3Н3
МВ: 266,55
ЕИНЕЦС: 224-121-5


Клонидин хидрохлорид Хемијске особине:

Тачка топљења 312 ° Ц
темп. 2-8 ° Ц
растворљивост Х2О: 50 мг / мл, бистра, безбојна
бела боја
Растворљивост у води Растворљив у води (50 мг / мл), ДМСО (75 мМ), метанол, хлороформ (благо) и дехидрирани алкохол.
Мерцк 14,2390


Употреба и синтеза клонидин хидрохлорида:

Хемијске особине Бијела чврста
Користи означени клонидин. α2-Адренергични агонист. Антихипертензив; аналгетик за неуропатски бол.
Користи `а2-адреноцепторски агонист, имидазолински рецепторски лиганд, анти-хипертензивни
Користи у сапуницама за бријање.


Клонидин хидрохлорид Медицинска употреба:

1. Клонидин се може користити за ублажавање симптома повлачења који се односе на дуготрајну употребу наркотика, алкохола, бензодиазепина и никотина (пушење). Може да ублажи симптоме повлачења опиоида смањењем одговора симпатичног нервног система као што су тахикардија и хипертензија, као и смањење знојења, топлих и хладних блица и опште немирности. Такође може бити корисно да помогне пушачима да престану. Ефекат седације је такође користан. Међутим, његови нежељени ефекти могу укључити несаницу, чиме се погоршава већ уобичајена карактеристика повлачења опијата.


2. Клонидин такође има неколико офф-лабел употреба и прописан је за лечење психијатријских поремећаја, укључујући стрес, поремећаје спавања и хиперарозу узроковану посттрауматским стресним поремећајем, поремећајом граничног личности и другим поремећајима анксиозности. Клонидин је такође благ седатив и може се користити као премедикција пре операције или процедура. Његова епидурална употреба болова током срчаног удара, постоперативног и нестабилног бола такође је проучавана опширно. Клонидин је такође предложен као третман за ретке примере повлачења дексмедетомидина. Клонидин се може користити у синдрому немирних ногу. Може се користити и за лечење лица и црвенило повезано са розацеа.


3. Такође се успешно примењује локално у клиничком испитивању као третман за дијабетичку неуропатију. Клонидин се такође може користити за мигренску главобољу и вруће бљеске повезане са менопаузом. Клонидин се такође користи за лечење дијареје повезане синдромом иритабилног црева, фекалне инконтиненције, дијабетеса, дијареје повезане са повлачењем, недостатка црева, неуроендокриних тумора и колере.


Тачке анализе

Спецификација

Резултати

Изглед

Бијели или готово бели, кристални прах

Усклађује

Соумесс

3.5 ~ 5.5

5.0

Идентификација

Позитивна реакција

Позитивна реакција

Јасноћа и боја рјешења

Усклађује

Усклађује

Сродне супстанце

Усклађује

Усклађује

Губитак од сушења

≤0,5%

0.23%

Сулфатни пепео

≤0,1%

0.03%

Садржај

≥98,5% ~ 102,0%

99.02%

Закључак

Квалификован

Hot Tags: антихипертеНСИве прах клонидин хидрохлорид, Кина, добављачи, попуст, купити, расути, цјеник, хиГХ квалитета, на лагеру
Istraga