Анти-инфламаторне дроге Интермедиатес Флурбипрофен

Име производа: Флурбипрофен
ЦАС: 5104-49-4
МФ: Ц15Х13ФО2
МВ: 244,26
ЕИНЕЦС: 225-827-6
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Нестероидни антиинфламаторни прах Флурбипрофен ЦАС 5104-49-4

Име производа: Флурбипрофен
Синоними: 1'-бифенил) -4-оцетна киселина, 2-флуоро-алфа-метил- (; 1'-бифенил] -4-оцетна киселина, 2-флуоро-алфа-метил- [2- (2-флуоро- 2-флуоро-а-метил- (л, л'-бифенил) -4-оцетна киселина, 2-флуоро-алпха-метхил-4-бипхенилацетицаци, 2-флуоро-4-бипхенилил) пропиониц ацид ; бтс18322; фп70
ЦАС: 5104-49-4
МФ: Ц15Х13ФО2
МВ: 244,26
ЕИНЕЦС: 225-827-6


Флурбипрофен Опис:

То је снажан фенилаланински антиинфламаторни и антипиретички аналгетик, може инхибирати простагландин синтетизацију циклооксигеназе да има аналгетичке, антиинфламаторне и антипиретичке ефекте. Њезини антиинфламаторни и аналгетски ефекти су 250 пута и 50 пута аспирина (познат и као ацетилсалицилна киселина). Орална апсорпција је брза, максимална концентрација у плазми постиже се након 1,5 сата, полу-живот је 3,5 часа, има широку дистрибуцију ткива, ППБ је 99,4%, може се такмичити са лековима који имају високу везу за везивање протеина у плазми да би везали плазма протеину. Метаболизира се у јетри и постаје флурбипрофен хидрокси и његови коњугати алдехидне киселине. Т1 / 2 је 3,5 х. Излучивање урина и фекалије чини приближно 60% и 40% респективно. Старост нема утицаја на метаболизам дроге. Углавном се користи за реуматоидни артритис, реуматоидни артритис, анкилозни спондилитис, остеоартритис. Користи се и за спречавање апахакичног цистоидног пековитог едема. Након хируршког уклањања сочива, инхибирање синтеринга у зенице, лијечења упале након катаракте и трабекулопластике аргон ласером. Такође се односи на бол изазван неким другим узроцима као што су траума, спраин, операција.


Флурбипрофен својства и употреба:

Хемијске карактеристике Бијели фини кристални прах. Тачка топљења 110111 ℃. Растворљив у алкохолу, етру, ацетону, заштити хлора, хлороформу и другим органским растварачима, готово нерастворљив у води, са оштрим мирисом.
Употреба Овај производ је антиинфламаторни лек за хронични артритис и бол, упалу болести зглобова Деформације и бол после операције и екстракције зуба. Миш или орал ЛД50 од 140 мг / кг, пацови 640-800 мг / кг.
Хемијске карактеристике Бела до не-бијела кристална чврста
Употреба Анти-инфламаторна која се користи као аналгетик.
Користи антиинфламаторну, аналгетику


Синефрин

Прилоцаине

Орлистат

Бензокаин

Прегабалин

Лидокаин / ксилокаин

Метиламин хидрохлорид

Тетрацаине

гама-бутиролактон / ГБЛ

Процаине

Исотретиноин

Пропитоцаине хидроцхлориде

Фенацетин

Тетрацаине хидроцхлориде

Бензил бензоат

Процаине хидроцхлориде

Бензил алкохол

Прамокине хидроцхлориде

Етил Олеате

Пропаракаин хидрохлорид

4-Ацетамидопхенол / Парацетамол

Бензокаин хидрохлорид

Гуаиацол

Лидокаин хидрохлорид

Транекаминска киселина / Амстат

Артицаине хидроцхлориде

Тетрациклин хидрохлорид

Левобупивакаин хидрохлорид

Грисеофулвин

Ропивакаин хидрохлорид

Трицлосан

Дибуцаине хидроцхлориде

Ибупрофен

Бупивакаин хидрохлорид

Анирацетам

Оксирацетам

Цаптоприл

Прамирацетам

Пирацетам

Ноопепт


图片52(001).jpg

Hot Tags: антиинфламаторни лекови интермедијери флурбипрофен, Кина, добављачи, попусти, купују, расути, цјеник, хиГХ квалитета, на лагеру
Istraga