Окедрине Синепхрине Цитрус Аурантиум Ектрацт Фат Бурнер

Detalji o proizvodu

Натурал Окедрине Синепхрине Цитрус Аурантиум Ектрацт Фат Бурнер Повдер 94-07-5

Брзи детаљи:

Назив производа

Ацадесине

Алиас

АИЦАР; АИЦА-РИБОЗИДА; АМПК; З-РИБОЗИДА

ЦАС

2627-69-2

Молекуларна формула

Ц9Х14Н4О5

Молекуларна тежина

258.23

Апперанце

Бијели или беличасти прах

Употреба

Фармацеутски посредници. За лечење кардиоваскуларних болести


Функција:
АИЦАР је аналог аденозина који селективно активира АМП-активиран протеин киназу (АМПК). АМПК регулише липидни и глукозни метаболизам како би се одржала ћелијска енергетска хомеостаза (Хардие и Царлинг).
АИЦАР може играти руку у појачавању ових процеса јер садржи способност продирања у срчане ћелије и блокира производњу ензима везаних за регулисање уноса глукозе и протеривања енергије. Уз ове регулаторне ензиме инхибиране, погођене ћелије могу заузврат повећати количину глукозе која се може примити, а такође може повећати и њену претварање енергије. Додатно, присуство пептида је одређено да помогне у смањењу програмиране смрти ћелије, процесу који је познат и као апоптоза.


Досаге:
Нови корисници: 25мг / дан
Напредни корисници: они који су већ доживели стероиде, пептиде или ХГХ: 50мг / дан
Такмичари и професионалци: 75мг / дан, поделите ињекције током дана


Апликација:
1) изгубити тежину
АИЦАР је пептид који је генерација инозина у интермедијарној средини, а метаболичка регулација је директно повезана. Најважнији механизам који је познат АИЦАР-у је његова способност блокирања ензима на интрацелуларном и ванћелијском нивоу, што заузврат допушта убрзану стимулацију узимања глукозе и повећане протеинске киназе у ткиву скелетних мишића. Ове две функције омогућавају више претварања енергије, што помаже у сагоревању масти и одржавању излаза активности. За то су заинтересовани научници и спортисти / бодибилдери.

2) Спречити исхемијску повреду
Показано је да АИЦАР спречава исхемијске повреде. Ова врста повреде је директно повезана са границама крви на ткиву, што може довести до недостатка кисеоника и глукозе потребне за одржавање виталности ткива. То може довести до тромбозе, емболије и вазоконстрикције. АИЦАР се може користити као стабилан пептид за исхемијске нападе и може изазвати одговарајући проток крви у срце (срце). Ова карактеристика је веома занимљива јер се АИЦАР може користити фундаментално за лечење срчаног удара срчаних мишића. Ово може смањити вероватноћу исхемијске повреде. У студијама на животињама које користе пептид АИЦАР, промијењен је и абнормални раст функције срчаног ткива и функција срчаног вентила, што је неповољно.

3) АМП активира протеин киназу
Главни механизам АИЦАР-а је да активира АМПК (АМП активира протеин киназу). Стога, активирање АМПК-а може направити исти мобилни механизам, за који се може рећи да је отворен, пошто ћелије троше енергија, као што је јак или лов цалорие интаке.
АИЦАР користи метаболичке путеве да блокира одређене ензиме, што омогућава АМП да активира протеин киназе. То може објаснити љекар: Када једном поједете пуно АИЦАР-а, он ће преварити ваше тело на ћелијском нивоу и мислити да је ова вежба управо завршена. Пошто тело сматра да је извршена знатна вежба, енергетски циклус ћелије почиње да трансформише извор горива, као што су масне киселине, да би се изашла енергија која се сматра да се конзумира у покрету. Ово може директно утицати на ниво издржљивости и одрживост активности. Инсулинска осетљивост се такође сматра понашањем АИЦАР-а, јер ће тело мислити да је доживљено само низ вежби.


Релатед Хот селлинг Сериес:

Губитак масти

Име

ЦАС

Т3 / Л-тријодотиронин / цитомел

6893-02-3

Т4 / Л-тироксин Натријумова со

25416-65-3

Л-карнитин

541-15-1

ДМАА

13803-74-2

Теобромин

83-67-0

Синефрин

94-07-5

Римонабант

168273-06-1

Лорцасерин ХЦл

846589-98-8

ЦЛА (коњугована линолна киселина)

2420-56-6

Орлистат

96829-58-2

Фуразабол

1239-29-8

Калцијум пируват

52009-14-0


Вхатсапп: +8618126437315
Скипе: селина.ку@иццреате.цом

Било која питања, плс слободно ме контактирати!
Добродошли на ваш упит!

Hot Tags: окседрин синефрин цитрус аурантиум екстракт масти горионик, Кина, добављачи, попуст, купити, расути, цјеник, хиГХ квалитета, на лагеру
Istraga